Cautare

1272 de rezultate pentru "golgheteri divizia c fotbal 5d" (2.76 secunde)
La fotbal, e bine ca orice jucator sa poata sa joace pe mai multe posturi", a comentat Cristea noua postura. ... Important e sa mergem si sa jucam acelasi fotbal pe care l-am practicat si pana acum si putem sa ne intoarcem cu punct sau puncte de la Ploiesti.
Noi incercam sa facem o echipa competitiva, sa jucam un fotbal placut si sa obtinem niste rezultate, in masura posibilitatilor, care sa ne mentina pe podium.
Clubul SCFC U Craiova SA, condus de Adrian Mititelu, a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.
"Nu am fost surprins de decizia data, pentru ca la noi in fotbal soarta se decide de anumiti indivizi.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Reunirea nationalei Romaniei va avea loc in 25 mai, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia.
Multumesc tuturor oamenilor de fotbal, suporterilor care au fost alaturi de noi.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Federatia Germana de Fotbal a interzis disputarea meciurilor amicale ale echipelor de club din Turcia pe teritoriul Germaniei din motive de securitate, a anuntat secretarul general al DFB, Helmut Sandrock.
Selectionata Spaniei, detinatoarea trofeului, s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, in urma victoriei obtinute, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, in meciul de miercuri, de la Donetk, cu Portugalia, din semifinalele competitiei.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Fotbal: CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena.
Fotbal - Liga I: ... Jiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ‘‘Farul‘‘, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. ... E un meci de fotbal, de ce sa stea suparati?
Televiziunile ar trebui sa insiste pe faptul ca asa cum nationala de fotbal este construita pe scheletul Stelei, asa si programele sunt facute pe palavrele patronului Stelei.
Fotbal - Europa League:
google-analytics.com